Arka Sokaklar 248.Bölüm Enleri

248.Bölüm'de Haftanın Karakteri; Mesut Güneri İzleyicilerin Ve Sevenlerinin İstekleriyle Haftanın Karakteri Seçilmiştir.

248.Bölüm’de Haftanın Karakteri; Mesut Güneri İzleyicilerin Ve Sevenlerinin İstekleriyle Haftanın Karakteri Seçilmiştir.

28 Mayıs 2012 Pazartesi Gecesi Yayınlanan Arka Sokaklar’ın 248.Yeni Bölümünde Rıza Baba Ve Ekibi Dayakçı Bir Kocanın Ve Yasal Olmayan Bir Suç Çetesinin Peşine Düştü.  Tunç Amerikada Kurs Verilecek İngilizce Sınavını Kazanınca Mesutta İster İstemez Morel Bozukluğu Ve Düş Kırıklığı Yaşansada Bunu Oğluna Belli Etmek İstemedi. Zeynep & Murat Düğün Hazırlıklarını Yapmaya Başlayarak 6.Sezon Finalinde Bir Düğünün Olacağının Müjdesini Vermiş Oldular. Bölümün En Çok Gülünen Sahnelerinden Bir Tanesi İse Pınarın Evlerinin İçindeki Bahçeye Lale Ekmesiydi Laleleri Gören Ali Sinirlerine Hakim Olamadı Haliyle Lale’lerin Onun İçin Başka Boyutları Vardı.

ARKA SOKAKLAR 248.BÖLÜM HAFTANIN ENLERİ;
Haftanın Öne Çıkan Karakteri;
Mesut Güneri
En Çok Beğenilen Sahneler;
Murat & Zeynep’in Düğün Hazırlıkları
Hüsnü Çoban Ve Ailesinin Komik Durumları
Pınar’ın Bahçeye Lale Ekmesi
Tunç İngilizce Sınavını Kazanması
Gelecek Haftalardaki İzleyici Beklentileri;
Sinan Bahadır’ın Diziden Ayrılmaması
Murat & Zeynep’in Düğün Yapması
Mesut & Melek’in Düğün Yapması
Engin B.Komiserin Geri Gelmesi
Eski Düşmanlar Geri Dönsün
Diziden Kimse Ayrılmasın

Mayıs 31, 2012 tarihinde Haftanın Enleri içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorum Yapın